top of page

• Hong Kong

In Hong Kong is veel te beleven en wordt gezien als het Azië voor beginners. Naast honderden typische Chinese restaurants zijn er volop hippe en bruisende Westerse hotspots te vinden.

Skyline van Hong Kong

• Aqua

29 + 30F One Peking, Tsim Sha Tsui, aqua.com.hk

Aqua zit op de 30e verdieping en heeft daarom een waanzinnig uitzicht op de skyline van Hong Kong Island. Je kunt hier heerlijk dineren en na afloop een verdieping hoger een cocktail drinken. Ze hebben een Italiaanse én een Japanse kaart, waardoor er voor ieder wat wils is.

• Blue Butcher

108 Hollywood Road, Central District, bluebutcher.com

Blue Butcher, in het hartje van Soho, is een echt steakhouse waar je lekker kunt lunchen of dineren. Van een Wagyu burger tot een dry-aged steak, doordat ze hun eigen droogkast hebben, is alles mogelijk. Als je SoHo aan het verkennen bent, kan je beneden snel een kop koffie drinken. Heb je meer tijd dan is het zeker een aanrader om hier te lunchen.

• Zuma

15 Queen's Road, The Landmark - level 5 & 6, Central, zumarestaurant.com

Zuma is gevestigd in het luxe warenhuis The Landmark, op Hong Kong Island. Het is een Japans restaurant met een mooi interieur en een grote open keuken. Het menu is gebaseerd op het Izakaya principe, kleine gerechtjes om te delen.

• Wooloomooloo Prime

100 Nathan Road, 21/F The One, Tsim Sha Tsui, wooloo-mooloo.com

Wooloomooloo heeft verschillende locaties in de stad. Wooloomooloo Prime bevindt zich op Kowloon Island in de wijk Tsim Sha Tsui. Het is even een zoektocht naar de juiste lift in het warenhuis, maar dan heb je wel een mooi uitzicht vanaf de 21e verdieping. Op het terras kan je genieten van een drankje en binnen serveren ze een gevarieerd menu, met wederom een ruime keuze aan steaksoorten.

Commenti


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg mij
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page